BilligaLeksaker.nu

Star Wars Leksaker: Originalet från 1977

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar
Star Wars Leksaker från originalet 1977

Den första Star Wars-filmen (Star Wars: Episode IV – A New Hope) var startskottet till George Lucas episka rymdäventyr som slog världen med storm. 1977 hade hela världen Star Wars-feber, och ännu idag så utkommer det nya filmer och serier i franschisen som introducerar en rad nya oförglömliga karaktärer.

Men ingen glömmer ju originalfigurerna som Luke Skywalker, Darth Vader, Han Solo, Yoda, C-3PO eller R2-D2. Dessa oförglömliga karaktärer tar fortfarande plats i barnens leksakssamligar.

Om du är ute efter Star Wars leksaker eller actionfigurer från originalet från 1977 så hittar du dem listade här. 

LEGO Star Wars Imperial Star Destroyer

LEGO Star Wars - Imperial Star Destroyer

Med denna ultimata kopia av rymdskepet Imperial Star Destroyer – Devastator från LEGO har du en tuff modell för hemmet. Precis som i originalfilmen från 1977 så innehåller detta set även den byggbara modellen Tantive IV som den kan jaga. Detta är en del av Ultimate Collector Series som inehåller över 4700 delar och som har roterande kanoner, lutbara radarantenn, stora avgasrör och snygga detaljer i hela dess 109 cm långa yta. Detta är det ultimata samlarobjekt för Star Wars-nörden!

LEGO Star Wars AT-AT

LEGO Star Wars AT-AT
Denna AT-AT är en klassisk Star Wars-detalj från slaget vid Hoth. Denna byggleksak för barn har olika sektioner som enkelt kan öppnas upp för att lek, och den har kanoner med en fjädermekanisk för att kunna skjuta på sina mål. Till modellen inhår en Speeder bike så att AT-AT har något att jaga! I detta set ingår 6 minifiguerar där alla har egna vapen, inte minst så ingår Luke Skywalker med ljussabel. Detta är en fantastik present till alla Star Wars-samlare och nördar!

Andra artiklar

Bästa babygym

Bästa babygym: Topp 5 bästa

Ett babygym är en perfekt leksak till de allra minsta barnen, det hjälper barnets utveckling genom att stimulera det till att aktivera sig. Det finns